Loading

BEDRIJFSFEESTJE ORGANISEREN

Bedrijfsfeest of een partij aan het organiseren?

Zoek dan niet verder en boek nu bij Atlantis Almere! Naast de all inclusive arrangementen met onbeperkt eten & drinken en een ruim parkeerterrein is deze locatie uiterst geschikt voor: feesten, partijen, teambuilding of andere evenementen. Atlantis Almere heeft naast het wereldkeuken concept ook jarenlang ervaring in het verzorgen van exclusieve catering voor groepen. Dit kan zijn van eenvoudige fingerfood tot uitgebreide buffetten of diners aan tafel! Uiteraard werken wij volgens uw wensen.

FACILITEITEN

U geniet! Wij ontzorgen

Almere ligt lekker centraal in het midden van Nederland en pal naast de afrit 2 A6. Het is nog geen dertig minuten rijden vanuit Amsterdam, Lelystad of Utrecht. Bij Atlantis Almere vindt u talloze mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest, van een kleine ruimte voor 90 personen tot een grote zaal van wel liefst 500 zitplaatsen. Het is mogelijk om naast het wereldkeuken concept de catering uit te breiden met fingerfood, extra gerechten of een diner aan tafel.

Daarnaast kan Atlantis Almere ook voor zorg dragen om bloemen of een flesje wijn te bestellen als relatiegeschenk voor uw gasten. Het all inclusive arrangement met onbeperkt eten & drinken is uiterst geschikt voor teambuilding en kan zelfs uitgebreid worden met een quiz of andere activiteiten.

De locatie is makkelijk te bereiken met de auto of met openbaar vervoer. Het trein- en busstation Almere-Poort is op een loopafstand, van 5 minuten, van Atlantis Almere vandaan!

Bedrijfsfeestje organiseren? Reserveer nu bij Wereldrestaurant Atlantis
Contact opnemen met Atlantis Almere? Klik hier!

FEESTEN & PARTIJEN

Wat heeft Atlantis te bieden?

Voor grote groepen & partijen maken wij altijd een offerte op maat. Atlantis Almere is zeer geschikt voor partijen, familie- , verjaardags- of vrijgezellenfeesten en natuurlijk bedrijfsfeesten!

Maak nu een afspraak om uw wensen door te nemen voor een passende offerte! Het is vanaf 90 personen tot 500 personen mogelijk een aparte zaal te reserveren.

Bedrijfsfeestje organiseren? Dat kan bij Atlantis Almere

WAT TE VIEREN? WAT LEUK!

NU ONLINE RESERVEREN

Reserveer online of bel ons via 036 534 4900.

OFFERTE AANVRAGEN?

VUL ONDERSTAANDE FORMULIER IN

Of bel ons via 036 534 4900

  HEEFT U NOG VRAGEN?

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Hoe kan ik betalen?

  Bij Atlantis Almere accepteren wij de volgende betalingsmiddelen: contant, PIN of met een cadeaukaart van Atlantis. Wij accepteren (helaas) geen credicards, vvv bonnen, dinerbonnen of dergelijke (cadeau) bonnen van derden. Bedrijven kunnen ook op rekening bij ons dineren.

  Hoe kan ik op rekening dineren?

  Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij de KvK kunnen bij ons op rekening dineren. Hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje (tekenbevoegde).
  • Kopie uittreksel KvK (niet ouder dan 3 maanden)
  • Getekende betalingsvoorwaarde (deze kunt u tekenen bij binnenkomst)
  • Getekende kassabon

  Zijn er voldoende parkeerplaatsen?

  Naast het restaurant is er een grote parkeerplaats aanwezig voor auto’s en touringcars. Hier kunt u gratis parkeren, maar oplaadstations voor electrische auto’s zijn nog niet aanwezig!

  Zijn er ook aparte zalen aanwezig?

  Jazeker, vanaf 90 personen tot wel 500 personen is het mogelijk om apart te zitten!

  Is alleen zaalverhuur mogelijk?

  Helaas is het bij Atlantis niet mogelijk om alleen een zaal te huren met/zonder catering van een derde partij.