Loading

KINDERFEESTJE VIEREN

Wat heeft Atlantis te bieden?

Voor de jarige job heeft Atlantis Almere speciale all-in pakketprijzen inclusief eten & drinken met een feestelijk aangeklede verjaardagstafel. De Kids gaan onder begeleiding van een medewerker eten scheppen met een speelse foodtray waar friet, een snack en een beker in kan van het kinderbuffet. Na het eten gaan Kids 4 t/m 7 jaar lekker spelen in de Kidsclub.

Het is mogelijk een eigen verjaardagstaart mee te nemen!

Voor de wat oudere kinderen t/m 11 jaar is het mogelijk om te gaan knutselen met een bouwpakket of een sushi workshop te volgen (tegen meerbetaling). Uiteraard zijn alle overige buffetten & drankjes inbegrepen! Ook voor 2 begeleiders bij afname van dit pakket en voor een extra begeleider rekenen wij het normale tarief.

 

In samenwerking met een bedrijf gespecialiseerd in het geven van kinderfeestjes of verjaardagfeestjes kunt u tegen meerbetaling samenboeken tijdens uw bezoek aan Wereldrestaurant Atlantis Almere. Maak nu een afspraak en kom langs! Dan bespreken wij samen met u het arrangement en nemen uw wensen van het programma persoonlijk door.

Atlantis Almere Kinderfeestjes

WAT TE VIEREN? WAT LEUK!

NU ONLINE RESERVEREN

Reserveer nu online of bel ons via 036 534 4900.

HEEFT U NOG VRAGEN?

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vul het onderstaande formulier in of bel ons via  036 534 4900 om een afspraak te maken.
Zodat wij u persoonlijk kunnen informeren wat Atlantis allemaal te bieden heeft om uw kinderfeestje onvergetelijk te maken!