Loading

Kinderfeestje Zaandam

Wereldrestaurant Atlantis

RESERVEREN

Kinderfeestje Zaandam

Wilt u tijdens een kinderfeestje niet alleen aan tafel blijven zitten in Zaandam of omgeving? Het organiseren van een Kinderfeestje of –Kinderverjaardagetentje is mogelijk bij Atlantis in Almere. Bij ons gaat u tijdens uw kinderfeestje niet alleen eten, maar worden de kinderen na het eten ook bezig gehouden in onze Kidscorner. Wij bieden u niets standaards; alles is bij ons uniek. U zult dan ook uw bezoek tijdens het kinderfeestje nabij Zaandam heel ontspannen ervaren. Ouders gaan lekker een wandelingetje maken langs de vele eetkraampjes. De kinderen gaan vervolgens lekker schminken, koekjes bakken of een sushi workshop doen.

Perfect voor een kinderfeestje; houden bij Atlantis, nabij Zaandam

Atlantis is de perfecte gelegenheid voor een kinderfeestje waarbij u relaxed gaat eten nabij Zaandam en wij passen op de kids. Bij het kinderbuffet in Almere-Poort vindt u tal van gerechten en (gezonde) snacks, die de meeste kinderen allemaal wel lusten. Bijna aan het einde van het kinderfeestje staat de suikerspin al te wachten op de kinderen bij het toetjesbuffet. Bij ons wordt uit eten met kinderen nabij Zaandam werkelijk een heel nieuwe en vooral erg leuke ervaring voor zowel de kinderen als de ouders. Als u uw kinderfeestje bij Atlantis, nabij Amsterdam komt vieren, dan zal er zeker nog lang worden na gesproken binnen de vriendenkring  of in de klas over dit geweldige etentje.

Contact

Nog op zoek naar een leuke en unieke locatie voor een kindvriendelijke restaurant? Kom ons bezoeken nabij Zaandam! U viert een onvergetelijk en zeer gezellig kinderfeestje en u kunt ongestoord genieten nabij Zaandam eens op een heel andere manier. Reserveer direct door te bellen naar 036 – 534 49 00. Ook voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of gebruik maken van het online contactformulier.