Loading

KINDERFEESTJE VIEREN

Wat heeft Atlantis te bieden?

Voor de jarige job heeft Atlantis Almere speciale all-in pakketprijzen inclusief eten & drinken met een feestelijk aangeklede verjaardagstafel. De Kids gaan onder begeleiding van een medewerker eten scheppen met een speelse foodtray waar friet, een snack en een beker in kan van het kinderbuffet. Na het eten gaan Kids 4 t/m 7 jaar lekker spelen in de Kidsclub.

Het is mogelijk een eigen verjaardagstaart mee te nemen!

Voor de wat oudere kinderen t/m 11 jaar is het mogelijk om te gaan knutselen met een bouwpakket of een sushi workshop te volgen (tegen meerbetaling). Uiteraard zijn alle overige buffetten & drankjes inbegrepen! Ook voor 2 begeleiders bij afname van dit pakket en voor een extra begeleider rekenen wij het normale tarief.

 

In samenwerking met een bedrijf gespecialiseerd in het geven van kinderfeestjes of verjaardagfeestjes kunt u tegen meerbetaling samenboeken tijdens uw bezoek aan Wereldrestaurant Atlantis Almere. Maak nu een afspraak en kom langs! Dan bespreken wij samen met u het arrangement en nemen uw wensen van het programma persoonlijk door.

WAT TE VIEREN? WAT LEUK!

NU ONLINE RESERVEREN

Reserveer nu online of bel ons via 036 534 4900.

HEEFT U NOG VRAGEN?

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vul het onderstaande formulier in of bel ons via  036 534 4900 om een afspraak te maken.
Zodat wij u persoonlijk kunnen informeren wat Atlantis allemaal te bieden heeft om uw kinderfeestje onvergetelijk te maken!

Eet de jarige gratis?

Ja! De jarige eet op zijn/haar verjaardag gratis! Dit geldt enkel alleen op de verjaardag zelf én op (vooraf) vertoon van geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID kaart of rijbewijs). Het gezelschap dient uit minimaal één betalende volwassene te bestaan en de actie geldt uitsluitend voor de jarige. Deze actie is niet geldig tijdens kerst en/of in combinatie met ander prijsafspraken en/of groepskortingen of winacties.

Mag je ook een taart meenemen?

Ja, het is mogelijk om een eigen taart mee te nemen. Geef hem af bij binnenkomst aan de receptie en wij zorgen dat hij aan tafel wordt gebracht als je bijna klaar bent met eten.

Wordt de tafel versierd?

Ja, als u een kinderfeestpakket afneemt dan wordt de tafel eenvoudig versierd. Wil je uitbundig de tafel versieren dan mag eigen versiering en/of ballonnen mag ook.

Welke faciliteiten zijn inbegrepen?

Het volgende is standaard inbegrepen: eenvoudig versierde tafel, foodtray, suprise en begeleiding. Je kan het pakket uitbreiden (tegen meerbetaling) met: sushi workshop, koekjes bakken of andere thema’s. Kom langs voor meer informatie!

Is de Kidscorner inbegrepen?

Ja, de Kidscorner is kostenloos inbegrepen. Het gebruik hiervan is niet exclusief en is afhankelijk van beschikbaarheid.