Loading

U BENT JARIG? GEFELICITAART!

HOE WERKT HET?

Al jaren is de ‘ik ben jarig’ actie zeer populair bij wereldrestaurant Atlantis Almere, want dan eet u GRATIS bij ons! Hoe? Kom op uw verjaardag bij ons eten met minimaal 1 betalende volwassene. Op vertoon van uw legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) bij de receptie ontvangt u een gratis arrangement! Deze actie is alleen geldig op de verjaardag zelf (tijdens kerst niet geldig).

RESERVEER NU

WAT TE VIEREN? WAT LEUK!

KOOP EEN CADEAUKAART

Bij wereldrestaurant Atlantis Almere kunt u een cadeaukaart kopen met een minimale waarde van €25 om hem vervolgens cadeau te geven. Handig als iemand jarig is of als u een collega binnen het bedrijf in het zonnetje wilt zetten. Deze kaart is voor onbepaalde tijd geldig en is te gebruiken als betaalmiddel bij de receptie en bij de wereldkeukenbar om daar tegen gereduceerde tarieven alcoholische consumpties te kopen!

NIEUW SERVICE AAN TAFEL!

HOE WERKT HET?

Zin in een cocktail, een mixdrank of een heerlijke fles wijn? Geef uw bestelling aan tafel door bij één van onze medewerkers en wij brengen het aan tafel! Betaal met een cadeau-/opwaardeerkaart. Deze is te koop bij de receptie. Ook handig als u met een groot gezelschap bent of een bedrijfsuitje heeft en de baas trakteert.

RESERVEER NU

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat Atlantis Almere vanaf heden tot 6 april gesloten is. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.