Loading

Voorwaarden

  • Zelfbediening – Binnen ons concept bent u vrij om zelf te bepalen hoeveel gangen u gaat dineren en welke volgorde. Advies is om eerst het assortiment te bekijken en dan pas te beginnen met eten.
  • Jarig? – Iedereen krijgt op de dag van zijn of haar verjaardag een all-in menu arrangement cadeau van Wereldkeuken Atlantis Almere. Legitimeren is verplicht bij de receptie. Lees hier meer.
  • Tafelvoorkeur – Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de ‘tafelkeuze’ te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip!
  • Aankomsttijd – Te laat? 30 minuten na uw gereserveerde aankomsttijd loopt u het risico dat uw tafel wordt vergeven aan andere gasten. Het advies is ons te bellen op nummer: 036-5344900 om de tijd aan te passen.
  • All-in menu – U betaald vooraf voor het door u aangegeven arrangement. Uw arrangement start na betaling van uw rekening. U betaald dus puur voor de duur van het verblijf. Ongeacht hoeveel u gaat eten en/of drinken. Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten, dus mocht het gezelschap nog niet compleet zijn dan kunt u wachten in de lounge of in de aankomsthal.
  • Op factuur voor bedrijven – Zakelijk diner of personeelsuitje? De factuur opsturen kan vanaf 15 personen, maar dan moet het wel van te voren per fax (fax 036-5345511) of email (info@atlantisalmere.nl) aangevraagd zijn! Voor meer informatie kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 036-5344900.
  • 1 gezelschap = 1 rekening – Om wachtrijen bij de receptie te beperken, gaat onze voorkeur uit naar één gezamenlijke rekening per reservering/tafel/gezelschap. Indien het te druk is tijdens de weekenden en/of feestdagen, dan behouden wij het recht apart afrekenen niet toe te passen!
  • Langer blijven? – Als het gezellig is, dan vliegt de tijd voorbij! Wij bieden u dan de mogelijkheid om een half uurtje of een uur bij te kopen. Ongeacht welk arrangement u van te voren heeft besteld. De meerprijs voor een half uurtje zijn EUR 3,00 p.p. en voor een heel uur EUR 5,00 p.p. U kunt dit aangeven bij de receptie.

 

Heeft u nog vragen? Veel vragen zijn al beantwoord op onze Veelgestelde Vragen pagina!

VEELGESTELDE VRAGEN