Loading

Voorwaarden

  • Zelfbediening – Binnen ons concept ben je vrij om zelf te bepalen hoeveel gangen je gaat dineren en welke volgorde. Advies is om eerst het assortiment te bekijken en dan pas te beginnen met eten.
  • Verspilling – Het bewust verspillen van eten en/of drinken wordt niet gewaardeerd. Indien je daar geen gehoor aan geeft indien wij jou hierop attenderen, dan bestaat de kans dat wij dit in rekening kunnen brengen.
  • Alcohol – Volwassenen kunnen zelfstandig een biertje of een wijntje halen bij de bar en tegen meerbetaling ook binnen- of buitenlands gedistilleerd bestellen. Bij alcohol misbruik zijn wij genoodzaakt een alcohol stop in te voeren. Bij geen gehoor hieraan kunnen wij je de toegang weigeren de volgende keer.
  • Jarig? – Elke jarige ontvangt 50% korting op het arrangement op de dag van zijn of haar verjaardag bij Wereldkeuken Atlantis Almere. Legitimeren is verplicht bij de receptie. Lees hier meer.
  • Tafelvoorkeur – Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de ‘tafelkeuze’ te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip! En geef aub op hoeveel kinderwagens en/of een maxicosi aanwezig is in verband met de looppaden.
  • Aankomsttijd – Te laat? 30 minuten na uw gereserveerde aankomsttijd loop je het risico dat jouw tafel wordt vergeven aan andere gasten. Het advies is ons te bellen op nummer: 036-5344900 om de tijd aan te passen.
  • All-inclusive menu – Je betaalt vooraf voor het door jou aangegeven arrangement. Jouw arrangement start na betaling van de rekening. Je betaald dus puur voor de duur van het verblijf. Ongeacht hoeveel je gaat eten en/of drinken. Wij adviseren je met compleet gezelschap het arrangement te starten, dus mocht het gezelschap nog niet compleet zijn dan kun je wachten in de lounge of in de aankomsthal.
  • Op factuur voor bedrijven – Zakelijk diner of personeelsuitje? De factuur opsturen kan vanaf 15 personen, maar dan moet het wel van te voren per email (receptie@atlantisalmere.nl) aangevraagd zijn! Voor meer informatie kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 036-5344900. Of klik hier voor meer info.
  • 1 gezelschap = 1 rekening – Om wachtrijen bij de receptie te beperken, gaat onze voorkeur uit naar één gezamenlijke rekening per reservering/tafel/gezelschap. Indien het te druk is tijdens de weekenden en/of feestdagen, dan behouden wij het recht apart afrekenen niet toe te passen!
  • Langer blijven? – Als het gezellig is, dan vliegt de tijd voorbij! Wij bieden je dan de mogelijkheid om een half uurtje of een uur bij te kopen. Ongeacht welk arrangement je van te voren heeft besteld. Hou wel rekening mee dat de keuken om 22.00 uur sluit! De meerprijs voor een half uurtje zijn EUR 3,00 p.p. en voor een heel uur EUR 6,00 p.p. U kunt dit aangeven bij de receptie.

Heeft u nog vragen? Veel vragen zijn al beantwoord op onze Veelgestelde Vragen pagina!

VEELGESTELDE VRAGEN