Loading

WERELDKEUKEN CONCEPT

ATLANTIS ALMERE

Met een wereldkeuken concept bij restaurant Atlantis Almere geniet u van diverse specialiteiten en gerechten vanuit alle windstreken! Het concept is dat u tegen een vast tarief onbeperkt kunt genieten van wat onze keukens te bieden hebben. Inclusief consumpties! U betaalt voor de tijdsduur van uw verblijf, ongeacht het aantal gerechten. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk onze arrangementen!

NAAR ARRANGEMENTEN

ALL INCLUSIVE DINING ATLANTIS

HOE WERKT HET

  1. Melden bij de receptie indien uw gezelschap compleet is en geef dan het desgewenste arrangement door
  2. Bij ons betaald men de rekening vóóraf en in één keer. Wel zo handig want dan weet u precies wat u kwijt bent!
  3. Maak een culinaire reis door onze wereldkeuken en geniet van onbeperkt eten & een ruim drank assortiment. Koop een kaart voor losse drankjes buiten het arrangement om.
  4. Afmelden bij de receptie op het moment dat de eindtijd op uw bon is verstreken of verleng het arrangement per 30 minuten voor máár €3 per persoon!

ONLINE RESERVEREN

CADEAUKAART ATLANTIS ALMERE

HOE WERKT HET

Bij de receptie kunt u een opwaardeerkaart kopen met een minimale waarde van € 25 om het cadeau te doen. Met deze kaart kunt u betalingen verrichten bij de receptie of bij de bar in het wereldrestaurant gedeelte, mits er voldoende saldo op staat. Bij de wereldkeukenbar of aan tafel kunt u tegen gereduceerd tarief diverse alcoholische consumpties bestellen, zoals likeuren, whisky’s, cognacs of cocktails!

Vraag bij de receptie naar de voorwaarden!