Loading

Familierestaurant Harderwijk

Wereldrestaurant Atlantis

RESERVEREN

Familierestaurant Harderwijk

Zoekt u een Familierestaurant nabij Harderwijk, omdat de kinderen na het eten lekker kunnen spelen in de Kidscorner? Onze Kidscorner is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. Voor een gewoon Familierestaurant nabij Harderwijk kunt u uiteraard bij tal van gelegenheden terecht. Wilt u juist eens iets dan alleen pannekoeken eten bij Familierestaurant nabij Harderwijk? Dan is Atlantis the place to be. Wij bieden u tal van mogelijkheden tot een culinaire ervaring die u nooit eerder heeft meegemaakt. Ouders en kinderen kunnen onbeperkt genieten van onze wereldkeuken. Dit concept is geschikt voor alle leeftijden van kleuter tot de grootouders. Er is voor ieder wel iets wils!

Een uniek Familierestaurant nabij Harderwijk

Atlantis is een uniek en zeer sfeervol Familierestaurant nabij Harderwijk, gevestigd in Almere. Ons Familierestaurant is vanaf Harderwijk zeer goed te bereiken binnen korte tijd. Het is het ritje absoluut meer dan de moeite waard. In onze Kidscorner kunnen de kinderen hun gang in de kinderspeeltuin, een filmpje kijken in de kinderbioscoop, lekker gamen in de gameroom of lekker  racen in de racestoel. En dit alles onder toezicht van één van onze medewerkers.

Contact

Ons Familierestaurant nabij Harderwijk biedt u een naast culinaire ervaring, ook vertier voor de kinderen, die u zeker niet snel zult vergeten. Wij zijn ervan overtuigd dat u nog lang over uw bezoek aan ons Familierestaurant nabij Harderwijk zult spreken en dat u gegarandeerd snel weer terug komt. Wilt u direct reserveren? Bel dan naar 036 – 534 49 00. Uiteraard staan wij u ook graag te woord als u meer informatie wenst. Tevens vindt u op onze website een contactformulier, welke u kunt gebruiken voor uw informatieaanvraag. Online kunt u reserveren via deze link.