Skip to main content

GRILL RESTAURANT
DIEMEN

GRILL RESTAURANT DIEMEN

Voor onbeperkt grillen in een grill restaurant in de buurt van Diemen komt u natuurlijk naar Atlantis. Bij ons kunt u genieten van de lekkerste grill gerechten die u in de buurt van Diemen kunt vinden. Niet alleen bieden wij u de mogelijkheid te komen genieten van grillgerechten in de buurt van Diemen, maar ook van tal van andere bereidingstechnieken. U kunt bij ons naast grillen ook genieten van heerlijke wokgerechten of gebakken vis van de Japanse Teppanyali bakplaat. Onze mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos!

HET LEKKERSTE GRILL RESTAURANT VINDT U IN DE BUURT VAN DIEMEN

Atlantis staat bekend als unieke eetgelegenheid waar u tal van buffetten vindt, verschillende bereidingswijzen leert en aan de slag gaat in de wereldkeuken. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat wij u de lekkerste grill gerechten van Almere bieden. Wij werken dan ook uitsluitend met hoogopgeleide mensen met een ruime ervaring in het maken van de meest uiteenlopende vleessoorten, waaronder ossehaaspuntjes, black angus biefstuk, rib-eye, kipfilet, t-bone steak of hamburgers. Nergens in Diemen en omgeving vindt u zoveel grill specialiteiten onder 1 dak die wij u te bieden hebben. Wij nodigen u uit te komen eten in ons grill restaurant in Diemen en omgeving. U bent van harte welkom!

CONTACT OPNEMEN

Atlantis is de place to be wanneer u wilt genieten van verschillende grill gerechten in Diemen en omgeving. Wilt u lekker komen grillen in Almere? U kunt telefonisch reserveren door te bellen naar 036 – 534 49 00. Wij zijn gevestigd tegenover Topsportcentrum Almere. Uiteraard staan wij u ook graag vrijblijvend te woord als u meer informatie wenst. Stelt u liever een vraag per mail? Dan kunt u het online contactformulier gebruiken. Wij nemen binnen twee werkdagen schriftelijk of telefonisch contact met u op.