Loading

Uit eten Almere Poort

Wereldrestaurant Atlantis

RESERVEREN

Uit eten Almere Poort

In Almere Poort kunt u lekker uit eten en onbeperkt genieten van de verschillende keukens. Waar u terecht kunt wanneer u eens iets anders wilt. Wij onderscheiden ons met onze unieke werkwijze, onze enorme keuze aan verse producten en onze sfeervolle gelegenheid om lekker uit eten te aan in Almere Poort. Bij ons worden verschillende wereldgerechten met een Westerse sfeer een unieke culinaire beleving die u zeer enthousiast zal maken. Wij nodigen u uit ons wereldrestaurant in Almere Poort eens te bezoeken en het zelf te ontdekken.

Waarom elders uit eten gaan, als er in Almere Poort zoveel meer keus is?

Wat verwacht u van uit eten gaan in Almere Poort? Een gelegenheid met zachte muziek, tierelantijntjes, een onbeperkt grillen of gebakken vis van de bakplaat? Bijvoorbeeld lamsracks, t-bone steak, black angus steak, ossehaaspuntjes of gemarineerde kipfilet! Dit is waarschijnlijk inderdaad wat u verwacht als u uit eten gaat in Almere Poort en daar is ook niets mis mee. Atlantis is dan ook een unieke belevenis om uit eten te gaan in Almere Poort, bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een geweldige culinaire grill ervaring, een compleet uitje in een meer dan sfeervolle en gastvrije gelegenheid.

Contact

Wilt u precies weten wat u mag verwachten, als u gaat uit eten in ons wereldrestaurant in Almere Poort? Kijk dan even verder op onze website of reserveer direct een tafeltje bij Atlantis, het meest unieke manier van uit eten gaan in Almere-Poort. Voor meer informatie kunt u bellen naar 036 – 534 49 00 of gebruik maken van het online contactformulier. Reserveringen kunnen telefonisch of online worden gemaakt.

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat Atlantis Almere vanaf heden tot 6 april gesloten is. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.