Skip to main content

PIZZA EN PASTA
ETEN EEMNES

PIZZA EN PASTA ETEN EEMNES

Waar kunt u terecht om Pizza en Pasta te eten in Eemnes of omgeving? In Almere-Poort natuurlijk! All You Can Eat restaurant Atlantis is een uniek wereldkeuken concept die u een bijzondere culinaire ervaring biedt. Loop langs de verschillende buffetten waar u ook Pizza en Pasta kunt eten. In Eemnes en omgeving vindt u nergens een restaurant met zoveel verschillende keukens onder 1 dak! Dit alles voor 1 vaste prijs! Vanuit de eetkraampjes kunt u kennis maken met de bereidingswijze van de warme gerechten. Waarna u naar de wokstraat kunt om uw gerecht te bereiden. Wij zijn dan ook meer dan alleen een restaurant om heerlijk Pizza en Pasta te eten in de buurt van Eemnes.

MEER DAN ALLEEN PIZZA EN PASTA ETEN, BIJ ATLANTIS NABIJ EEMNES

Voor de lekkerste en meest verse Pizza en Pasta gerechten van Eemnes en omstreken bent u bij deze wereldkeuken aan het juiste adres. U bent bij ons altijd van harte welkom als u niet alleen Italiaans wilt eten nabij Eemnes. Wij zijn gevestigd in Almere-Poort, aan de Pim Mulierstraat 101. Omdat wij u zoveel verschillende keukens bieden, welke u zelf kunt kiezen, mag u bij ons altijd meer verwachten dan alleen om Pizza en Pasta te eten. Nabij Eemnes, in onze unieke gelegenheid, vindt u tevens onder meer diverse soorten warme gerechten, hartige voorgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u Pizza en Pasta in Eemnes of omgeving gaan eten, in een gelegenheid die u alles biedt voor een overheerlijke culinaire ervaring? Voor Pizza en Pasta gerechten nabij Eemnes gaat u altijd naar Atlantis. Maak kort kennis met ons restaurant en onze mogelijkheden door even verder te lezen op de website of reserveer direct door te bellen naar 036 – 534 49 00. Voor meer informatie kunt u ook gebruik maken van het online contactformulier. Deze is echter niet bedoeld voor reserveringen. Wij zien u graag terug bij Wereldrestaurant Atlantis in Almere!