Skip to main content

WERELDRESTAURANT
SCHIPHOL

WERELDRESTAURANT ATLANTIS

Wilt u een wereldrestaurant onderweg naar of van Schiphol bezoeken en goedkoop of voordeliger uit eten dan een standaard eetgelegenheid? Dan bent u aan het juiste adres bij Atlantis, uw unieke wereldrestaurant nabij Schiphol. Binnen onze keuken vindt u diverse eetkraampjes. Onbeperkt genieten voor een vaste prijs daar staat Atlantis dan garant voor. Ook binnen alle wereldrestaurants in de buurt van Schiphol staan wij  bekend om voor een indrukwekkende culinaire belevenis.

MEER DAN ALLEEN EEN WERELDRESTAURANT NABIJ SCHIPHOL

Uiteraard kunt u bij ieder wereldrestaurant onbeperkt eten en drinken, als u onderweg bent naar of van Schiphol. Maar onbeperkt ook nog eens genieten van culinaire hoogstandjes niet overal. Bijvoorbeeld van Pokebowls, Teppanijs of een overheerlijke ouderwetse suikerspin. Hiermee onderscheidt zich wereldrestaurant Atlantis Almere zich. Ook onderscheiden wij ons door veel meer te bieden, dan alleen maar wokken, grillen, bbq of buffetgerechten aan. Dit is nog maar een kleine greep naast ons toetjesbuffet. Met trots mogen wij dan ook zeker wel zeggen dat Atlantis veel meer is dan alleen een wereldrestaurant nabij Schiphol.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u meer weten over onze wereldkeuken in de buurt van Schiphol? Kijkt u gerust even verder op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden. Direct reserveren in ons wereldrestaurant nabij Schiphol? Bel dan naar 036 – 534 49 00 of door het reserveringsformulier online in te vullen. U bent uiteraard van harte welkom. Wilt u eerst meer informatie? Gebruik dan het online contactformulier. Bellen mag ook, want wij staan u altijd graag te woord.