Skip to main content

ONDERWEG NAAR
ALMERE?

ONDERWEG NAAR ALMERE?

Dagje uit in Amsterdam? Dan rijdt u onderweg langs Almere! U bent van harte welkom bij Atlantis, uw kwalitatief hoogwaardige en gespecialiseerde wereldrestaurant langs de snelweg A6 afslag Almere Poort. Sushi is slechts een enkel vers gerecht uit de vele gerechten die wij u kunnen aanbieden. In ons unieke wereldrestaurant langs de snelweg A6 afslag Almere Poort maakt u kennis met een unieke werkwijze, een gezellige en gastvrije sfeer en een indrukwekkend assortiment aan verse producten. Gaat u voor vis en vlees of heeft u liever vers fruit en salade? Bij ons is vrijwel alles mogelijk!

UW RESTAURANT VAN WERELD ALLURE LANGS DE SNELWEG A6

Atlantis Almere is uw restaurant van wereld allure langs de snelweg A6 afslag Almere Poort. Wij werken uitsluitend met verse producten en hoogopgeleide mensen die een passie voor lekker en gezond eten bezitten. U mag dan ook altijd een vriendelijke en zeer complete service verwachten in ons wereldrestaurant langs de snelweg A6 afslag Almere Poort. Als u onze gelegenheid bezoekt, dan zult u snel merken dat wij ons in vrijwel alles onderscheiden van ieder andere wereldrestaurants in Flevoland en omgeving. Dit zal u zeker enthousiast maken over uw bezoek en u een reden geven snel eens terug te komen.

CONTACT OPNEMEN

U bent van harte welkom in ons wereldrestaurant langs de snelweg A6 afslag Almere Poort, aan de Pim Mulierstraat 101 recht tegenover Topsportcentrum Almere. Hier kunt u niet alleen sushi of pizza eten, maar ook tal van andere gerechten of lekker wokken, grillen of bakplaat. Kijk voor meer informatie even verder op onze website. Atlantis Almere is dan ook meer dan alleen een wereldrestaurant langs de snelweg A6, veel meer! Ontdek het zelf en boek nu via deze link. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen die op onze website niet worden beantwoord? Maak dan gebruik van het online contactformulier. Even bellen mag natuurlijk ook!