Skip to main content

SUSHI RESTAURANT
NAARDEN

SUSHI RESTAURANT NAARDEN

Bent u op zoek naar een sushi restaurant in omgeving van Naarden? U bent van harte welkom bij Atlantis Almere, uw kwalitatief hoogwaardige en gespecialiseerde sushi restaurant in omgeving van Naarden. Sushi is slechts een enkel vers gerecht uit de vele gerechten die wij u kunnen aanbieden. In ons unieke sushi restaurant in omgeving van Naarden maakt u kennis met een unieke werkwijze, een gezellige en gastvrije sfeer en een indrukwekkend assortiment aan verse producten. Gaat u voor vis en vlees of heeft u liever vers fruit en salade? Bij ons is vrijwel alles mogelijk!

UW PROFESSIONELE SUSHI RESTAURANT IN OMGEVING VAN NAARDEN

Atlantis Almere is u professionele sushi restaurant in omgeving van Naarden. Wij werken uitsluitend met verse producten en hoogopgeleide mensen die een passie voor lekker en gezond eten bezitten. U mag dan ook altijd een vriendelijke en zeer complete service verwachten in ons sushi restaurant in omgeving van Naarden. Als u onze gelegenheid bezoekt, dan zult u snel merken dat wij ons in vrijwel alles onderscheiden van ieder ander sushi restaurant in Naarden. Dit zal u zeker enthousiast maken over uw bezoek en u een reden geven snel eens terug te komen.

CONTACT OPNEMEN

U bent van harte welkom in ons sushi restaurant in omgeving van Naarden, aan de Pim Mulierstraat 101 in Almere recht tegenover Topsportcentrum Almere. Hier kunt u niet alleen sushi eten, maar ook tal van andere gerechten. Kijk voor meer informatie even verder op onze website. Atlantis Almere is dan ook meer dan alleen een sushi restaurant in omgeving van Naarden, veel meer! Ontdek het zelf en boek nu via deze link. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen die op onze website niet worden beantwoord? Maak dan gebruik van het online contactformulier. Even bellen mag natuurlijk ook!