Skip to main content

WOKRESTAURANT
HILVERSUM

WOKRESTAURANT HILVERSUM

Wilt u wokken in een wokrestaurant in Hilversum en omgeving? Waarom brengt u geen bezoek aan Wokrestaurant Atlantis? Atlantis is een uniek en sfeervol wokrestaurant in Almere-Poort, waar u uitstekend terecht kunt wokken in een wokrestaurant nabij Hilversum. Wij bieden u uiteraard veel meer dan alleen om te wokken. U kunt bij ons ook grillen, barbecueën, Japanse bakplaat of van het buffet eten. Kijkt u even verder op onze website, waar u meer informatie vindt over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben in ons wokrestaurant voorzien van de modernste snufjes.

GEZELLIG ETEN BIJ WOKRESTAURANT IN HILVERSUM EN OMGEVING

Als u gezellig wilt eten bij wokrestaurant Atlantis nabij Hilversum, dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Bij Atlantis kunt u in een sfeervolle en gezellige gelegenheid lekker wokken, nabij Hilversum. Wij werken net even iets anders dan andere wokrestaurants, waardoor wokken nabij Hilversum niet alleen een lekkere ervaring wordt, maar ook zeker een culinair uitje om nooit te vergeten.

CONTACT OPNEMEN

Kom ook wokken nabij Hilversum, bij Atlantis. Wij zijn gevestigd aan de Pim Mulierstraat 101 in Almere. Bij ons bent u altijd welkom voor de meest verse, meest lekkere en vooral ook verfrissende wokgerechten. Vanaf Hilversum zijn wij zeer goed te bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 036 – 534 49 00 of door het online contactformulier in te vullen. Bent u al overtuigd en wilt u direct reserveren? Dan kunt u dit telefonisch doen of via de website doen. U bent van harte welkom!