Loading

Japans eten Het Gooi

Wereldrestaurant Atlantis

RESERVEREN

Japans eten het Gooi

Kom genieten van Japans eten in de buurt van het Gooi, bij Wereldkeuken Atlantis. Wij laten u zien hoe lekker Japans eten kan zijn in de buurt van het Gooi, aan de Pim Mulierstraat 101 in Almere (overkant van Topsportcentrum Almere). Bij ons kunt niet  alleen Japans eten, maar ook: wokken, grillen of iets laten bakken. Wij zullen u zeker overtuigen om ons wereldkeuken concept te proberen.

Een culinaire ervaring met Japans eten in de buurt van het Gooi

Wanneer u eens Japans wilt eten in een restaurant in de buurt van het Gooi dat bekend staat als uniek, anders en zeer indrukwekkend, dan is Atlantis de juiste gelegenheid om eens Japans te komen eten in de buurt van het Gooi. Binnen ons restaurant vindt u onder meer verschillende soorten Sushi, Pokebowls, Teppanyaki en Japanse wokgerechten. Wij bieden u dan ook zeker meer dan Japans eten alleen. Bij ons in de buurt van het Gooi geniet u van tal van verse producten en kunt u uw diner afsluiten met het lekkerste verse schepijs of een Teppanijs dat u ooit geproefd heeft! Uiteraard zijn er meer nagerechten beschikbaar, zoals een ouderwetse suikerspin!

Contact

Voor Japans eten in de buurt van het Gooi kunt u uiteraard bij meerdere restaurants terecht. Echter, u kunt nergens Japans eten in de buurt van het Gooi op de unieke wijze die wij u te bieden hebben. Kom eens eten bij Atlantis en ontdek onze mogelijkheden en kwaliteiten zelf. Reserveer door online te reserveren via atlantisalmere.nl/reserveren/. U kunt ook contact opnemen voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer. Hiervoor kunt u tevens gebruik maken van het online contactformulier.

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat Atlantis Almere vanaf heden tot 6 april gesloten is. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.