Loading

Japans restaurant nabij Amsterdam

Wereldrestaurant Atlantis

RESERVEREN

Japans restaurant Amsterdam

Atlantis is niet alleen een wereldrestaurant, maar ook een Japans restaurant nabij Amsterdam. Als u ook op zoek bent naar een Japans restaurant met een breed assortiment in de regio Amsterdam, dan staan wij graag tot uw dienst. Wij zetten ons dagelijks optimaal in om onze gasten een culinaire ervaring te laten beleven die hen nog lang bij zal blijven. Diverse Japanse gerechten hebben wij in ons assortiment en dat merkt u aan overvloed van eten op onze buffetten. Kijkt u eerst gerust rond in onze keuken of voor meer informatie op onze website voor een korte kennismaking met ons Japans restaurant nabij Amsterdam.

Bezoek ons Japans restaurant nabij Amsterdam

Onze Japanse keuken is nabij Amsterdam te vinden, aan de Pim Mulierstraat in Almere. Hier kunt u niet alleen terecht voor heerlijke verse vis van de bakplaat of sushi, maar u bent ook zeer zeker welkom als u ook houdt van onbeperkt wokken. Bij de teppanyaki  (Japanse bakplaat) bieden wij u tal van soorten vis (zalm, slibtong of garnalen) te laten bakken nabij Amsterdam. U vindt er unieke eetkraampjes, waar de heerlijke geuren u van alle kanten tegemoet komen. U maakt kennis met diverse bereidingswijzen en kunt zelf aan de slag bij de sushi counter. Ons assortiment onderscheidt zich dan ook zeker op culinaire wijze van ieder ander Japans restaurant in Amsterdam en omgeving.

Contact

Wilt u ons Japans restaurant nabij Amsterdam eens bezoeken? U kunt ons bellen voor meer informatie of via onze website reserveren. Uiteraard kunnen wij u ook eerst meer vertellen over ons unieke Japans restaurant nabij Amsterdam, in Almere. U kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken. Reserveringen kunnen online worden gemaakt. Bel naar 036 – 534 49 00. Bij Atlantis bent U van harte welkom!