Loading

Menukaart

WOKKEN

Wat is wokken precies? Men kiest zelf de ingrediënten uit het wokbuffet, zoals verschillende soorten groenten. Vervolgens kiest u het hoofdingrediënt: vlees, vis, gevogelte of vegetarisch. Eenvoud is de kunst en niet een ratjetoe van teveel keuzes te maken. Ons advies is om maximaal 3 á 4 dingen  te combineren! Vervolgens geeft u het af aan de  wokkok en hij gaat het wokken met de door u gekozen saus. Als het wokgerecht klaar is, dan kunt u bij het warme buffet nasi, bami of witte rijst erbij doen. Eet smakelijk!

NU RESERVEREN

#wokken #wokpan #glutenvrij #wadjang #foodlover #vegetarisch #foodie #atlantisalmere

grillen doe je bij atlantis almere

Menukaart

LAVA STEEN GRILL & TEPPANYAKI

Bij Atlantis Almere zijn er drie manieren van grillen: 1. Japanse bakplaat ook wel Teppanyaki genoemd; 2. Lavasteengrill en de houtskoolgrill. Op de bakplaat en de lavasteengrill kunt u verschillende soorten vlees laten grillen, zoals: biefstuk, kipfilet, T-Bone steak of onze overheerlijke ossenhaaspuntjes in knoflook! Het assortiment is seizoengevoelig en kan af en toe gewisseld worden. Hier kunt u onbeperkt telkens kleine porties van maximaal twee stukjes bestellen.

ONZE TARIEVEN

#grill #meat #steak #lekkereten #uitetenalmere #biefstuk #lovemeat #lavasteengrill

Menukaart

BBQ HOUTSKOOL GRILL

Bij de Tapas afdeling roosteren wij wisselende soorten vlees op de BBQ of de draaiende houtskool grill. Deze verschillende gerechten wisselen zich van in knoflook gegratineerde coquilles, beefrolletjes met oude kaas, Yakitori spiezen, braadworsten of een langzaam gegaarde brisket. Ook hier mag u onbeperkt van genieten, maar  telkens 2 porties tegelijkertijd. Op deze afdeling hebben wij naast het grillen ook andere kleine gerechtjes, die u naast het vlees erbij kunt doen, zoals overheerlijke Paella of gebakken verse friet!

ONZE SPECIALS

#barbeque #bbq #blacksmoke #nomnom #yummy #bbqtime #wereldkeuken

Menukaart

TEPPANYAKI SEAFOOD

Het assortiment varieert van verse vis tot aan schaaldieren toe. Geef uw bestelling (2 keuzes per keer) door aan de kok en hij gaat het vers voor u bakken op de Japanse Teppanyaki – bakplaat. Wilt u liever eerst beginnen met een koud voorgerecht? Dat kan, want naast de bakplaat hebben wij ook gepelde Noorse garnalen in whiskey saus, verse haring met uitjes of augurk, makreel, gekookte garnalen in een jasje of gerookte zalmrolletjes. Lekker met stokbrood en kruidenboter – ligt bij de soepafdeling!

ONS CONCEPT

#teppanyaki #teppan #japanesefood #grillplaat #bakplaat #voorgerechten #zeevruchten

Menukaart

SUSHI CORNER

Wij hebben 3 soorten sushi in huis: maki (zeewier aan de buitenkant), urimaki (binnenstebuiten rol), nigiri  (rijstbolletje met vis er bovenop) en uiteraard ook zalm sashimi. Lekker met Japanse sojasaus (glutenvrij hebben wij ook) en een beetje wasabi om in te dippen. Daarnaast smaakt  een beetje Gari (ingelegde gember) of Wakame (Japans zeewier) er ook niet slecht bij! De sushi wordt dagelijks vers gemaakt en het kan soms voorkomen (vooral als het druk of laat is), dat een bepaalde soort op is.

NOG VRAGEN?

#sushi #urimaki #maki #nigiri #temaki #pokebowl #sushiburrito #sashimi #sushicorner #wakame #edamame #sushidate #foodporn #sushitime #sushilovers #sushibar #sushiday

Menukaart

WARM BUFFET

In onze keuken bieden wij drie verschillende buffetten aan, namelijk met bekende gebakken voorgerechtjes, Chinese gerechten en ook uit Europa. Ook voor de vegetariër zit er voldoende keuzes in het assortiment! Dit buffet is goed te combineren met de gerechten uit de andere afdelingen, maar let wel goed op de volgorde: eerst vis/vlees laten bakken, grillen of wokken en dan pas opscheppen bij het warme buffet. Anders is het ene gerecht al koud, terwijl u zit te wachten op het andere.

BEDRIJFSFEESTJE?

#babipangang #fornam #foeyonghai #tjaptjoy #koelouyuk #spareribs #witterijst #nasigoreng #bamigoring #chaumie

Menukaart

TOETJES BUFFET

Klaar met het eten? Nog een beetje ruimte over voor een dessert? Ga dan langs het toetjesbuffet waar allerlei soorten vers fruit, wafels, softijs of een suikerspin te vinden zijn. Ook hebben wij super gezonde smoothies in huis en niet te vergeten onze zeer populaire Teppanijs.

ONLINE RESERVEREN

#teppanyakiicerolls #bakplaatijs #eclairs #suikerspin #pannenkoek #wafel #aardbeien #chocoladefontein #desserts #toetjes #chocolate #nagerecht